Hiilinielun finaalipresentaatiot 27.4.16

Esittelimme kurssin tuotokset presentaatiotilaisuudessa. Saimme nähdä myös muiden ryhmien aikaansaannoksia, jotka olivat inspiroivia ja laadukkaan oloisia.

Tässä vaiheessa oli tavoitteena olla valmiina mainosjuliste, pullon malli ja grafiikat, eli periaatteessa projektin tuli olla viimeistelyä vaille valmiina. Meillä oli tässä vaiheessa kasassa suurin osa materiaaleista, mutta osa on jäänyt puolitiehen kurssin kiireisen aikataulun puitteissa. Päivän aikana alkoi tulla tunne, että kurssin sisältö alkaa olla kasassa ja, että saamme kaiken ajallaan valmiiksi.

Valitsimme tuotteeksi Yty-kaurasmoothien, eli Hartwallin Tulevaisuuden juomapullon. Yty saa nimensä yty-kauralajikkeesta, jota on käytetty sekä pakkaukseen että tuotteeseen. Pidimme ulkoasun mahdollisimman simppelinä, sillä konsepti on premium-tuote pienempiin kahviloihin. Ekologisuuden lisäksi tärkeitä tekijöitä ovat terveellisyys ja kotimaisuus.

Seuraavaksi edessä on tuotteen kokoaminen loppuun ja julisteen viimeistely. Mietimme vielä, teemmekö lisää materiaalikokeiluja lopullista protomallia varten. Kaiken kaikkiaan saimme tuotteesta hyvää palautetta, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Mervi Puustinen, Ryhmä 83

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *