Hiilinielun (väli)loppuhuipennus

Tamkkilaisten osalta hiilinielu-projekti saavutti päätöksensä tänään, kun teimme visiitin Lahden muotoiluinstituuttiin. Tilaisuuden kantavana teemana oli projektiryhmien pitämät presentaatiot kevään aikana saavutetuista tuloksista. Päivän aikana saimme nauttia uusista ja raikkaista pakkausehdotuksista sekä tuoteideoista.

Oma tuoteideamme keliaakikoille ja maitoallergikoille sopivasta kofeiinipitoisesta kaurajuomasta sekä yhteensopivasta kaurapakkauksesta oli jymymenestys. Insinöörisnaiset ovat tehneet materiaalikokeita kauran käyttäytymisestä kartongin valmistuksen raaka-aineena ja tehtyjen kokeiden perusteella kauraa voidaan pitää käypänä materiaalina. Jatkamme kuitenkin vielä pohdintoja lopullisesta materiaalivalinnasta ja sen kierrätettävyydestä.

Pakkaus on nyt saanut lopullisen muotonsa ja yllättää haptisuudellaan ihan jok’ikisen. Hiilinielu-projektin tuotoksia on nähtävillä Aalto Artsissa järjestettävässä Designing cellulose for the future II -tapahtumassa 16-20. toukokuuta. Tulethan sinäkin paikalle! 🙂

 

Avenaposter.pienipdf

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *