Novelle – Tee vessastasi juoman raikas

Pienten vastoinkäymisten jälkeen pääsimme vihdoinkin kirjoittamaan blogia!

Hiilinieluprojekti käynnistyi osaltamme Helmikuussa 2016, kun ryhmämme kokoontui ensimmäisen kerran Lahdessa Hartwallin toimitiloissa. Pienten tutustumistouhujen jälkeen ryhmä pääsi kuulemaan Hartwallin yleisesittelyn ja heti ruokailun jälkeen pääsimme tutustumaan Hartwallin tuotantolaitokseen. Tuotantolaitoksella pystyi jo synnyttämään pieniä ajatuksia siitä, mitä tässä projektissa voitaisiin luoda. Kierrokselta palattuamme löimme viisaat päämme voimakkaasti yhteen ja aloimme luomaan ideoita siitä millaisia tuotteita voisimme luoda.

Tiukka aivoriihi synnytti lukuisia toteuskelpoisia ja toteutuskelvottomia ideoita joita lähdettiin karsimaan ajan kanssa yksi kerrallaan pois siten, että lopulta jäljellä olivat kaksi täysin omaa luokkaansa olevaa ideaa.

Arjen nestepakkauksessa idea WC-pönttöön heitettävästä geeliä sisältävästä raiskantinpakkauksesta. Idea tuotteelle on seuraava: Uusiutuvasta materiaalista valmistettu pakkaus joka sisältää hajustegeeliä heitetään WC-pönttöön, jolloin veden vaikutuksesta uusiutuva kuitumateriaali absorbtoi veden ja sen seurauksena uusiutuva materiaali hajoaa ja geeli pääsee sekoittumaan veteen ja voilá! Raikas tuoksu levittäytyy ympäri käymälää WC:n vetämisen yhteydessä.

Toisena vaihtoehtona oli Hartwallille räätälöity hiilihapoton tyrnimehu, todellinen vitamiinipommi, mutta lopulta toteuttamisen hankaluuden vuoksi päädyimme harmistuneina siirtämään ajatuksen sivuun ja keskittymään arjen nestepakkaukseen, joka luultavasti tuottaa enemmän iloa käyttäjälle ja tälle tiimille!

T. Aaro, Jade, Lara, Markus, Timo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *